ZZP administratiekantoor Wijk bij Duurstede

Even voorstellen

Wij zijn een lokaal acterend administratiekantoor gespecialiseerd op het gebied van de (startende) ZZP’er/eenmanszaak. Tevens zijn wij zeer op de hoogte van de lokale ZZP (zakelijke) markt. Wellicht dat u ons al eens bent tegengekomen op een Wijkse netwerkbijeenkomsten. Goed om te weten is dat de eigenaar (Jacco van Santen) van
J. van Santen administratie inwoner is van het pittoreske stadje Wijk bij Duurstede. Het is dan ook niet vreemd dat een groot aantal lokale ondernemers gebruik maken van onze dienstverlening. Vraag gerust naar onze Wijkse referenties.

ZZP

Wij merken dat een ZZP’er, freelancer (eenmanszaak) diverse redenen kan hebben om gebruik te maken van onze begeleiding:

- Maak ik wel gebruik van alle aftrekposten?
- Kan ik mijn boekhouding slimmer inrichten.
- Boekhouding is een noodzakelijk kwaad maar wel belangrijk.
- Betaal ik bij mijn huidig administratiekantoor teveel aan administratiekosten?
- Ik vind het toch prettig dat mijn boekhouder makkelijk lokaal te bereiken is.

Vaste prijzen

Het is bij ons als administratiekantoor gebruikelijk om te werken met een vaste prijsafspraak. Daarin zitten alle administratieve werkzaamheden en belastingaangiftes voor een geheel boekjaar. Zoals inboeken administratie in Exact online, de aangifte omzetbelastingen (vier keer per jaar), de aangifte inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarcijfers.

Voorbeeld All-in werkzaamheden van een pakket
Pakket 1: (startende) ZZP'er

Locatie

Na jaren lange huisvesting te Cothen, zijn wij nu gevestigd aan de Langkamp 1 te Wijk bij Duurstede. Ons administratiekantoor kunt u vinden aan het begin van het bedrijventerrein Broekweg tegenover het tankstation.

Klanten en werkgebied

Wij bedienen/coachen ZZP’ers (eenmanszaken) in diverse branches zoals in de zakelijke dienstverlening, artiestenbranche, winkeliers (MKB detailhandel) enzovoort. Ons werkgebied bestaat uit de volgende plaatsen in het kromme rijnstreek en de Utrechtse Heuvelrug: WIjk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Werkhoven, Doorn, Leersum, Amerongen, Driebergen, Schalkwijk, Odijk, Bunnik en Houten.

Neem gerust contact met ons op