ZZP'ers / Eenmanszaak

J. van Santen Administratie is gespecialiseerd in alles omtrent de ZZP'er en de eenmanszaak, hierop ligt dan ook onze focus en houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten door middel van studie, seminars en vakliteratuur.

Wij zien de laatste jaren dat de groep ZZP'ers fors aan het groeien is en onze vewachting dat het aantal ZZP'ers in Nederland op korte termijn naar één miljoen zal gaan werd al snel ruim overtroffen.

Uit ervaring weten wij dat onze klanten het erg kunnen waarderen dat wij ons gelijk vanaf de start intensief 'bemoeien' met alle praat en vraagstukken waar de ZZP'er tegenaan loopt. Wij merken iedere keer weer dat een goede/duidelijke start van de onderneming en administratie een zeer sterk fundament voor de toekomst vormt.
Tevens merken wij dat er door deze intensieve start vertrouwen ontstaat en dat onze klanten ons veelvuldig blijven gebruiken als vraagbaak.

Zie onderstaand een aantal van onze klanten welke wij vanaf de start tot aan nu hebben gecoached (vraag hen gerust naar hun ervaring/bevindingen).

TBVA

Les Petits Crus


MotorfreaksGitaarles Houten

Kuijer Onderhoud

Bas van Schuppen