ZZP administratiekantoor Cothen

Introductie

Wij zijn J. van Santen Administratie te Wijk bij Duurstede voorheen Cothen en zijn een lokaal administratiekantoor gespecialiseerd op het gebied van ZZP’ers en freelancers. Doordat wij gevestigd zijn in het centrum van Wijk bij Duurstede zijn wij voor menig lokale ondernemer geen onbekende en mogen met trots melden dat wij al diverse ondernemers hebben kunnen ontzorgen en coachen op het gebied van administratie en belastingen. Vraag gerust naar onze referenties uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

Administratiekantoor voorheen in Cothen nu in Wijk bij Duurstede

Reden om ons in te schakelen:

- Lokaal administratiekantoor op loopafstand.
- Sparringpartner op het gebied van administratie en belastingen.
- Wil mij 100% concentreren op mijn eigen werkzaamheden.
- Ben niet helemaal op de hoogte van alle aftrekposten.
- Ik wil mijn boekhouding naar een hoger niveau tillen.
- Fijn om te werken met een vaste boekhouder.
- Geen verrassingen achteraf door vaste tarieven pakket.

Duidelijke, vaste tarieven

Wij als J. van Santen administratie weten als geen ander dat het voor een (startende) ZZP’er zeer prettig is om van te voren te weten waar je aan toe bent. Daarom werken wij met duidelijke vaste pakket tarieven om verrassingen achteraf te voorkomen.

Locatie

U kunt ons tegenwoordig vinden aan de Langkamp 1 te Wijk bij Duurstede, voorheen in het gemeentehuis te Cothen locatie Dorpsstraat 30a tegen over het oude Raedthuys.

Klanten en plaatsen

Een groot deel van de ondernemers welke wij ondersteunen/begeleiden is werkzaam in het MKB detailhandel of is ZZP’er. Plaatsen welke wij bedienen: Cothen, Wijk bij Duurstede, Langbroek, Werkhoven, Doorn, Leersum, Amerongen, Driebergen, Schalkwijk, 't Goy, Odijk, Bunnik en Houten.

Neem contact op